Căpitanul CSM Bucureşti şi al naţionalei României, Cristina Neagu, a marcat, duminică, golul 1.000 în Liga Campionilor, în partida din deplasare, cu SG BBM Bietigheim, care se joacă la această oră. În acest sezon al competiţiei, Neagu conduce clasamentul golgeterilor, cu 90 de goluri marcate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Neagu avea 995 de goluri marcate în competiţie, înaintea partidei din Germania, iar în minutul 59 a marcat al cincilea gol din meci, pentru scorul 27-23, atingând borna celor 1.000 de reuşite în Liga Campionilor.

Cristina Neagu a început stagiunea în Liga Campionilor de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După 11 etape, Neagu avea 995 goluri.

Partida cu SG BBM Bietigheim continuă, cu CSM luptând pentru cele 2 puncte, în condiţiile în care vicecampioana României se află pe locul 2 în clasamentul grupei A, cu 19 puncte şi este calificată direct în sferturile Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti mai are două meciuri în grupa A, acasă, cu Brest (5 februarie), şi în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie).

Echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat cu cele de pe aceleaşi poziţii în grupa B, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.