Atunci când mergem într-o vacanţă avem nevoie să ne simţim ca acasă şi să avem la dispoziţie tot confortul de care dispunem în viaţa de zi cu zi. În acest sens, camera hotelului trebuie să fie impecabilă, cât mai curată şi să dispună de toate produsele de igienă de care un turist poate avea nevoie. Chiar dacă acest lucru presupune un preţ mai ridicat, oamenii sunt tentaţi să plătească o sumă modică în plus, pentru a facilita de aceste servicii, care le garantează un sejur cât mai perfect. Managerii hotelieri se chinuie astfel să le facă pe plac turiştilor lor şi să le asigure toate obiectele de care aceştia ar avea nevoie în cele 7 sau mai multe zile de cazare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată care sunt obiectele de igienă pe care orice turist şi-ar dori să le găsească în camera de hotel:

  • Săpun lichid sau solid

În momentul în care un turist îşi face bagajul pentru concediul mult visat, acesta ar fi uşurat să ştie faptul că nu trebuie să ocupe spaţiu în plus în troler şi pentru săpun. În acest sens, fără doar şi poate, acesta face parte din categoria „must have” a obiectelor de igienă, care nu ar trebui să lipsească din nicio cameră de hotel sau de pensiune. În cazul în care vorbim despre săpun integrat în dispensere, atunci ar trebui să te asiguri că sunt constant pline sau că cel care se va caza dispune de o rezervă de săpun, pe care o poate completa chiar el.

  • Halatul de baie

În majoritatea locaţiilor atât din România, cât şi de peste hotare, găseşti în ziua de astăzi un halat de baie de hotel - aşadar, turiştii nu mai văd acest obiect ca fiind un moft, ci o necesitate, ce le asigură tot confortul de care au nevoie. Cu cât acestea sunt mai calitative, cu atât şi reacţiile pozitive de la clienţi nu vor întârzia şi ele să apară. Dacă eşti în căutarea unor halate de baie, cei de la Horecatex.ro au extrem de multe modele calitative, 100% din bumbac.

  • Prosoape

Fără doar şi poate, prosoapele nu trebuie să lipsească din nicio cameră de cazare, indiferent de preţul pe care aceasta îl are pe noapte. Clienţii s-au obişnuit să aibă parte de acest confort, oriunde merg, astfel încât ar avea parte de o dezamăgire foarte mare, în lipsa acestora.

  • Şampon

 Părul nu trebuie să fie neglijat în timpul vacanţelor, ia şamponul trebuie să facă parte din gama produselor de igienă obligatorii în toate camerele de hotel. Turiştii trebuie să se simtă răsfăţaţi în spaţiul dumneavoastră de cazare, motiv pentru au nevoie de cele mai bune produse.

  • Hârtia igienică

În mod evident, hârtia igienică ar trebui să fie la discreţie în orice spaţiu de cazare. Nimeni nu vrea să fie pus în ipostaza în care să meargă la recepţie şi să ceară un surplus, motiv pentru care cel mai bine s-ar pune din start câteva role de rezervă, în dulapul din baie.

Aşadar, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile de igienă care nu ar trebui să lipsească din nicio cameră de hotel sau de pensiune. Desigur, se mai adaugă şi altele, precum papucii de casă, aşternuturile de calitate sau alte cosmetice de hotel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.