Actorul Jerrod Carmichael, câştigător al premiului Emmy, va fi gazda celei de-a 80-a ediţii a premiilor Globul de Aur, care va fi difuzată de NBC luna viitoare, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem atât de încântaţi că Jerrod Carmichael găzduieşte cea de-a 80-a ediţie istorică a premiilor Globul de Aur", a declarat preşedintele HFPA, Helen Hoehne, într-un comunicat. "Jerrod este genul special de talent pe care acest spectacol îl cere pentru a începe sezonul premiilor". 

Carmichael a primit o nominalizare la Emmy anul acesta ca actor invitat la categoria serial de comedie pentru momentul său în cadrul „SNL”. Dar marea sa victorie la Emmy a fost în septembrie pentru "Jerrod Carmichael: Rothaniel" de la HBO Max.

Globurile de Aur revin pe ecrane luna viitoare, după ce reţeaua NBC a anulat difuzarea ceremoniei din ianuarie 2022, iar marile studiouri şi actori de la Hollywood au boicotat evenimentul, în urma unei reacţii împotriva erorilor etice în rândul organizatorului, Hollywood Foreign Press Association (HFPA) - Asociaţia Presei Străine de la Hollywood. 

Ceremonia din 10 ianuarie va fi cea de-a 80-a ediţie a Globurilor. NBC a declarat că s-a angajat să difuzeze gala doar un an, ca parte a unui acord cu HFPA.

Potrivit NBC, cei care votează pentru Globurile de Aur reprezintă acum 52% femei şi 51,5% sunt persoane de diverse rase şi etnii, cu membri care sunt 19,5% latino, 12% asiatici, 10% de culoare şi 10% din Orientul Mijlociu.

Nominalizările pentru premiile 2023 vor fi anunţate luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.