Şase hoteluri şi un restaurant situate pe litoralul Mării Negre, în staţiunile Saturn şi Eforie Nord, vor fi scoase la licitaţie în vederea închirierii, în perioada imediat următoare. Cu amplasamente pe sau în apropierea plajei, hotelurile pot deveni zone strategice de investiţii pentru cei care caută oportunităţi de dezvoltare în domeniul HoReCa. Locaţiile sunt scoase la licitaţie de compania THR Marea Neagră, la care Transilvania Investments deţine 78,6% din acţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Complexul hotelier Bran-Brad-Bega este, deja, în atenţia investitorilor, prin mixtul de servicii pe care îl oferă – cazare, restaurant şi centru wellness. Hotelul este cotat la 4 stele şi a beneficiat, în ultimii ani, de investiţii în renovarea piscinei exterioare şi a altor zone din complex. Cu peste 200 de camere şi amplasarea în imediata vecinătate a plajei, Bran-Brad-Bega este unul dintre cele mai atractive hoteluri din Eforie Nord.

Hotelurile Aida, Siret şi Sirena sunt dedicate, în mod tradiţional, turismului familial. Antreprenorii care îşi doresc să înceapă sau să îşi dezvolte afacerile de la malul Mării Negre pot opta în funcţie de mărimea hotelului, acestea având între 150 şi 300 de camere. Toate cele trei hoteluri se află în imediata apropiere a plajei din staţiunea Saturn.

Licitaţii pentru închiriere vor fi organizate şi pentru Restaurantul Prahova şi hotelurile Semiramis, Tosca din Saturn. Licitaţiile sunt programate între 16 şi 20 decembrie, toate detaliile legate de participare fiind publice pe site-ul https://thrmareaneagra.ro/licitatii/

Programul complet al licitaţiilor publice cu strigare pentru închiriere organizate de THR Marea Neagră

Complex hotelier Bran-Brad-Bega din Eforie Nord – 16.12.2022, ora 10:00 

Complex hotelier Aida din Saturn – 19.12.2022, ora 10:00 

Restaurant Prahova din Saturn – 19.12.2022, ora 12:00 

Complex hotelier Semiramis din Saturn – 19.12.2022, ora 14:00 

Complex hotelier Tosca din Saturn – 20.12.2022, ora 10:00 

Complex hotelier Siret din Saturn – 20.12.2022, ora 12:00 

Complex hotelier Sirena din Saturn – 20.12.2022, ora 14:00 

Caietele de sarcini se pot achiziţiona de la sediul societăţii THR Marea Neagră din str. Lavrion nr. 29, Mangalia sau în format electronic până în data de 14 decembrie, achiziţionarea aducând şi dreptul de a vizita locaţiile înainte de organizarea licitaţiilor.

Despre Transilvania Investments

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din România, listat pe Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRANSI. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie si IT.

(Articol susţinut de Transilvania Investments)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.