Animăluţul dumneavoastră vă este sprijin în momentele grele şi vă colorează viaţa, iar în semn de apreciere, îi oferiţi tot ce este mai bun. Când vine vorba de produsele pe care le foloseşte sau le consumă, nu vreţi să faceţi rabat de la calitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comandaţi simplu şi rapid de la EnergyCanin

Mâncarea premium de la EnergyCanin este alegerea multor iubitori de animale. Este lesne de înţeles de ce. Aceasta a fost creată cu ajutorul unei echipe de medici veterinari şi nutriţionişti ce şi-au dorit să ofere animalelor de companie mâncare nutritivă şi sănătoasă.

O puteţi comanda din comoditatea casei dumneavoastră, iar transportul este gratuit. Coletul va sosi la uşă în cel mai scurt timp. Astfel, nu trebui să vă mai faceţi griji în privinţa cumpărăturilor. Ştiţi că beneficiaţi de produse de înaltă calitate cu care să vă hrăniţi patrupedul şi le aveţi la un click distanţă.

Produsele pe care patrupezii le îndrăgesc

Răsfăţul nu trebuie să-i lipsească patrupedului dumneavoastră. Vă jucaţi, vă distraţi cu orice ocazie şi vă plimbaţi zilnic, dar nu trebuie să uitaţi să-i oferiţi hrana de care are nevoie. La capitolul alimentaţie, trebuie să oferiţi o atenţie sporită detaliilor. Căţelul dumneavoastră poate avea unele preferinţe sau poate fi alergic la unele alimente. Veţi descoperi, imediat ce veţi citi lista cu ingrediente, că mâncarea pe care o găsiţi în majoritatea pet shop-urilor nu este atât de sănătoasă.

De la EnergyCanin puteţi achiziţiona mancare de caini concepută special pentru a putea fi consumată chiar şi de căţeii mai pretenţioşi. Există planuri nutriţionale create pentru câinii de orice vârstă, talie sau nevoie specială. O dietă naturală şi completă însoţită de un gust ispititor - aceasta este reţeta unei alimentaţii corespunzătoare pe care căţelul dumneavoastră nu o va refuza.

O dietă adaptată pentru patrupedul dumneavoastră

Pentru o creştere armonioasă şi o dezvoltare pe măsură, este esenţial să ne îndreptăm atenţia asupra mâncării pe care o consumă puii de câine. De accea, EnergyCanin vă pune la dispoziţie hrană pentru câini pui şi juniori - bobiţe crocante realizate din carne de pui, viţel, dar şi legume hrănitoare.

Atenţia pe care o acordăm alimentaţiei nu ar trebui să se oprească după ce câinele a ajuns la maturitate. El are nevoie de mâncare care să-i ofere aportul de nutrienţi şi fibre necesare unui stil de viaţă energic. Hrana pentru câini adulţi talie mare sau mică este disponibilă la EnergyCanin. Acesta va deveni magazinul dumneavoastră preferat căci este locul în care veţi găsi mâncare pentru fiecare căţel în parte.

În perioada în care femelele sunt gestante sau alăptează acestea sunt mai sensibile şi mai predispuse problemelor digestive. Mâncarea trebuie să fie cât mai naturală pentru a nu îngreuna şi mai mult procesul de digestie. Este recomandată administrarea unei hrane special concepute pentru această perioadă. În acest sens, alegeţi hrană pentru câini starter/ junior/ femele gestante şi lactante care să asigure aportul necesar de grăsimi, vitamine şi minerale. Organismul femelei are foarte mare nevoie de acestea pentru a se recupera cât mai armonios şi mai rapid.

Beneficiile unei alimentaţii corespunzătoare

Hrana pe care căţelul dumneavoastră o consumă este foarte importantă. Veţi descoperi beneficiile unei alimentaţii corespunzătoare încă din primele zile de administrare. Dacă în componenţa hranei există un procent cât mai mare sau integral de ingrediente naturale, în scurt timp patrupedul se va bucura de o digestie optimă, de o blană strălucitoare şi de o piele sănătoasă şi de oase fortifiate. Vizitele la veterinar vor deveni o amintire căci veţi constata că imunitatea acestuia este crescută. Energia şi starea de bine îl vor însoţi pretutindeni pe prietenul dumneavoastră blănos.

Achiziţionaţi cu încredere hrană nutritivă, bogată în minerale şi vitamine de la EnergyCanin. Câinele dumneavoastră vă va fi recunoscător pentru alegerea făcută!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.