Compania Moldelectrica a anunţat perturbaţii în sistemul energetic al ţării şi sunt posibile noi deconectări de la reţeaua de aprovizionare cu energie electrică, în urma noului atac masiv cu rachete care a vizat luni teritoriul Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rusia a procedat, luni, la un atac masiv cu rachete care a vizat întreg teritoriul Ucrainei.

Republica Moldova a mai experimentat în două situaţii similare întreruperi ale energiei electrice.

Pe de altă parte, poliţia din Republica Moldova a descoperit o rachetă căzută în apropierea oraşului Briceni, din nordul ţării, după valul intensiv de bombardamente ruseşti care a vizat luni teritoriul Ucrainei. „În conformitate cu planurile de acţiune ale MAI, poliţia de frontieră a intensificat patrulele şi a ridicat gradul de atenţie în zona comisariatelor Briceni şi Ocniţa. În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliţiei şi poliţiei de frontieră. La faţa locului sunt aşteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh şi IGSU”, se arată într-un comunicat.

Este pentru a doua oară când o rachetă rătăcită din războiul ruso-ucrainean cade pe teritoriul Republicii Moldova. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.