Un puternic incendiu a izbucnit, duminică, la o gospodărie din municipiul Constanţa, iar în urma acestui au ars camera centralei, o anexă gospodărească şi două tone de lemne, iar focul s-a extins şi la acoperişul unei case învecinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică, la un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Democraţiei din municipiul Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale de stingere, autoscara, două echipaje SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. Pompierii au stabilit că focul a pornit de la camera centralei care a ars în proporţie de 90%.

De asemenea, în incendiu au mai ars două tone de materiale lemnoase, iar focul s-a extins la o anexă gospodărească din vecinătate şi la acoperişul unei case vecine, în suprafaţă de 120 de metri pătraţi.

ISU a mai precizat că o persoană a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri la faţa locului, dar a refuzat transportul la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.