Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că ar trebui continuată actuala coaliţiei cel puţin până în anul 2024 şi ar fi o greşeală o rupere a acesteia şi intrarea în zona alegerilor anticipate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Avem o coaliţie politică într-un moment dificil. România avea nevoie de stabilitate. Altă soluţie nu aveam. După un an, sper să trecem de perioada de pompier de serviciu. Ştiţi că am intrat în această coaliţie înainte de a începe războiul din Ucraina. Am fi intrat cu alegeri anticipate în perioada când era războiul din Ucraina. Nu se ştia. Existau anumite semne politice, dar intrasem deja într-o criză energetică. Mă bucur că am ajuns la această reglementare şi compensare pentru următorii doi ani de zile, în domeniul energetic”, a declarat Marcel Ciolacu, joi la RTV.

El a adăugat că „până în anul 2024 cel puţin, trebuie să continuăm în această coaliţie”.

„Ar fi o greşeală dacă am intra într-o zonă de alegeri anticipate. Dacă partenerii decid să rupă această alianţă, atunci ne vom întoarce la votul românilor”, a completat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.