Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului a declarat marţi în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că dacă preşedintele PNL, după rotativa premierilor anul viitor, va dori să ocupe funcţia de preşedinte al Senatului, îl va susţine cu tot dragul dar că nu s-a luat o decizie în partid. Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu vom schimba preşedintele PNL, a dat asigurări Gorghiu. Întrebată dacă Nicolae Ciucă ar putea avea soarta lui Florin Cîţu, Gorghiu a spus: ”De câte ori credeţi că poate greşi PNL făcând mişcări din acestea bruşte? Când face mişcări bruşte poţi să consideri asta o greşeală

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată dacă va lăsa locul lui Nicolae Ciucă la Senat, la schimbarea premierilor, anul viitor, Alina Gorghiu a spus: ”Nu am nicio ezitare dacă aceasta va fi decizia PNL, însă la noi momentan nu s-a discutat dar nimeni nu se cramponează de nimic”.

Preşedintele interimar al Senatului a arătat: ”Dacă preşedintele PNL, după rotativa premierilor, va dori să ocupe funcţia de preşedinte al Senatului, îl voi susţine cu tot dragul”.

”Activitatea parlamentară este plăcerea mea, decizia este a domnuiei sale, nu s-a luat o decizie în PNL”, a spus ea. 

Întrebată dacă Nicolae Ciucă ar putea avea soarta lui Florin Cîţu, Gorghiu a spus: ”De câte ori credeţi că poate greşi PNL făcând mişcări din acestea bruşte? Când face mişcări bruşte poţi să consideri asta o greşeală. Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu vom schimba preşedintele PNL, mai aud povestea asta ascuns, pe la colţuri. (..) Sunt sigură că nu vom avea congres, lumea se aşteaptă sau poate colegii din opoziţie mai speră la trepidaţii la rotativă”.

Ea a menţionat că această schimbare a premierilor ”poate fi un moment sensibil şi are potential dacă nu eşti un partid care întotdeauna a respectat protocolul”

”Noi suntem foarte pregătiţi pentru această rotativă, nu va fi un moment generator de tensiune politică, ştim să facem politică suficient de bine pentru a nu transforma acest moment într-o slăbiciune”, a mai arătat Gorghiu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.