Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand anunţă că proiectul privind tichetele anticriză a trecut de votul Consiliului Local al Sectorului 1. Ea îi atacă pe consiliuerii PSD şi PNL care au votat pentru aşa-zisa ”mită” pe care o reclamau dimineaţă. ”Iată ipocrizia uselistă în forma ei deplină, iată cum s-au făcut de râs singuri”, a mai spus primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Proiectul privind tichetele anticriză a trecut de votul Consiliului Local al Sectorului 1 cu 25 voturi PENTRU şi 1 ABŢINERE. PNL % PSD au adus modificări prin amendamente”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea continuă: ”Amintesc că tot ei au spus într-o conferinţă de presă comună susţinută azi dimineaţă că acest proiect este mită electorală. Acum au votat pentru aşa-zisa mită. Iată ipocrizia uselistă în forma ei deplină, iată cum s-au făcut de râs singuri”.

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, a declarat vineri într-o conferinţă de presă, despre primarul Clotilde Armand, că cea mai mare dezamăgire pe care o au faţă de această persoană este că este un simplu politruc, care nu a demonstrat altceva decât incompetenţă şi corupţie.

El a acuzat-o pe Clotilde Armand că vrea să dea mită electorală prin ajutorul anunţat pentru toţi locuitorii sectorului de peste 18 ani, de 1.000 de lei şi a anunţat că PNL, împreună cu PSD au făcut un alt proiect de hotărâre, corect, echitabil şi transparent, care va viza cu adevărat nevoile oamenilor şi nu nevoia de a obţine voturile lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.