Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti testează începând de vineri posibilitatea utilizării unor vehicule electrice pentru transportul persoanelor cu mobilitate redusă în terminalul Aeroportului „Henri Coandă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În acest sens, în perioada 25 noiembrie – 15 decembrie 2022 a.c., un vehicul electric se va afla în probe în terminal. Testele se efectuează în teren, pentru a se putea observa capabilităţile privind deplasarea printre pasageri şi pentru identificarea fluxurilor optime, a dimensiunilor şi capacităţii de transport necesare pasagerilor CNAB”, anunţă Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti.
 
În cazul unor rezultate pozitive, informaţiile obţinute vor fi utilizate pentru stabilirea cerinţelor tehnice în vederea derulării unei achiziţii publice pentru vehiculele destinate pasagerilor cu mobilitate redusă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.