Un bărbat în vârstă de 66 de ani a împuşcat mortal trei persoane într-o zonă comercială din oraşul sudic rus Krîmsk, joi, înainte să se sinucidă, au declarat autorităţile locale, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacatorul cunoştea cel puţin două dintre victime, a precizat filiala locală a Comitetului de Investigaţii care anchetează crimele majore din Rusia într-un comunicat postat pe reţelele sociale.

Potrivit informaţiilor preliminare, bărbatul înarmat ar fi împuşcat cele două persoane ”din ostilitate personală”, mai menţionează comunicatul.

Identitatea celei de-a treia victime, un bărbat, este încă în curs de stabilire.

Un bărbat de 61 de ani rănit a fost dus la spital. Imaginile care circulă pe reţelele sociale înfăţişează un bărbat trăgând în timp ce merge pe o stradă. La sfârşitul videoclipului, el trage de la distanţă mică către cineva care stă întins pe pământ.

Reuters nu a putut verifica din surse independente videoclipul.

Krîmsk este un orăşel din regiunea sudică rusă Krasnodar, în apropiere de Peninsula Crimeea, pe care Rusia a anexat-o unilateral de la Ucraina în 2014.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.