Două persoane au fost lovite, joi, de o maşină pe trecerea pentru pietoni, în localitatea Giurgeni, judeţul Ialomiţa. Victimele - un bărbat şi o femeie - au murit. Traficul pe DN 2A a fost complet blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Ialomiţa, la accident au intervenit două echipaje operative din cadrul Staţiei de pompieri Ţăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora au acţionat şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa.

”În urma evenimentului rutier au rezultat două victime: o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 54 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa la sosirea forţelor de intervenţie, fiind declarat decesul, şi o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 59 de ani, care a fost găsită în stop cardio-respirator şi deşi au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din nefericire nu a răspuns, fiind declarat şi în cazul acesteia decesul”, a precizat sursa citată.

Poliţia Ialomiţa a precizat că accidentul s-a produs după ce o femeie de 32 de ani, din judeţul Brăila, care conducea un autoturism a lovit doi pietoni aflaţi în traversarea părţii carosabile pe marcajul de trecere pentru pietoni.

Cele două victime erau din comuna Giurgeni.

Conducătoarea autoturismului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe 2A, localitatea Giurgeni, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care conducătoarea unui autoturism a lovit 2 persoane care traversau pe trecerea pentru pietoni”, a transmis Centrulm Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că una dintre persoane a decedat în urma impactului, iar cealaltă este resuscitată la faţa locului, nu răspunde manevrelor. 

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.