Un accident rutier în care au fost implicate două maşini a avut loc, joi, pe DJ 592, între Timişoara şi Lugoj, prin Buziaş. În urma impactului, una dintre maşini în care se aflau două persoane, a luat foc. Pompierii au reuşit scoaterea celor două victime din maşină, dar una dintre ele era inconştientă, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Un bărbat a murit în urma accidentului.
 
Potrivit IPJ Timiş, un bărbat de 58 de ani, aflat la volanul unei maşini, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactuui, şoferul maşinii lovite a decedat.
 
”Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a condus un autovehicul pe DJ592 dinspre localitatea Albina către localitatea Chevereşu Mare, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani. În urma impactului, din nefericire, conducătorul auto, în vârstă de 68 de ani, a decedat. Celălalt conducător auto şi o femeie de 53 de ani, pasageră în autovehiculul condus de bărbatul de 68 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital”, transmite IPJ Timiş.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Accidentul a avut loc joi, la ora 12.53, la ieşirea din localitatea Albina pe DJ592.
 
”La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD şi un efectiv de 18 pompieri. În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 3 persoane.  În urma impactului, 2 victime au rămas încarcerate într-un autoturism care a luat foc. Incendiul a fost localizat de ceilalţi participanţi la trafic, fiind ulterior lichidat de echipajele de pompieri. Cele 2 victime au fost extrase şi predate echipajelor medicale, o victimă în stare de inconştienţă (sex feminin) şi o victimă conştientă şi cooperantă (sex masculin)”, transmite ISU Timiş.
 
 
Cealaltă persoană implicată în accident, un bărbat, a fost preluat de o ambulanţă SAJ. 
 
Cele 3 victime vor fi transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.