Ministrul Finanţelor Publice, Adrian Câciu, a anunţat că în 9 decembrie, cel mai probabil, va fi înaintat Parlamentului spre dezbatere proiectul legii bugetului de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pe 9 decembrie eu zic că va fi făcută adresa de înaintare (a proiectului legii bugetului de stat – n.r.) de către Guvern”, a afirmat Adrian Câciu, într-un interviu difuzat miercuri seară de Digi 24. 
 
Ministrul a vorbit despre ”o schimbare şi de paradigmă, şi de abordare” în ceea ce priveşte bugetul de stat.
 
”Eu mi-aş dori, că e foarte important, nu e doar să programezi. Să urmăreşti indicatorii de rezultat. Dacă anul ăsta faci un buget pentru anul viitor pe programe, anul viitor după luna septembrie vei putea să urmăreşti progresul: ai avut un program, ai un răspuns. Are un efect pozitiv, unul negativ, trebuie adaptat, modificat... Trebuie să ieşim din acea abordare care spunea: punem în buget la ministerul x, nu ştim pe ce s-au dus, sau ne vine Curtea de Conturi peste doi ani, vai ce surpriză, s-au cheltuit greşit banii”, a adăugat ministrul Finanţelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.