Un incendiu cu degajare mare de fum a izbucnit, miercuri seară, la fabrica de mezeluri a companiei Smithfield din Timişoara. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind apoi transportate la spital, iar în total 169 de angajaţi au ieşit din imobil în siguranţă. Incendiul a fost stins, în acesta arzând mase plastice şi material lemnos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - După aproximativ două ore şi jumătate de la izbucnirea incendiului la fabrica de mezeluri din Timişoara, focul a fost lichidat.
 
”La ora 22:57 incendiul a fost lichidat. Pompierii lucrează în continuare pentru evacuarea fumului, identificarea focarelor ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale incendiului. Focarul de incendiu s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp”, precizează ISU Timiş.
 
În urma incendiului au ars mase plastice, material lemnos şi alte materiale. 
 
Urmează ca pompierii să stabilească de la ce a pornit focul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Am fost solicitaţi să intervenim la un operator economic de pe strada Polonă, nr 4, din Timişoara, pentru o degajare masivă, existând posibilitatea ca în interior să fie persoane surprinse. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 5 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, 3 echipaje SMURD şi un efectiv de 35 de pompieri”, a anunţat ISU Timiş.
 
Incendiul se manifesta cu fum, fără flacără, la o fabrică de mezeluri aflată la marginea oraşului Timişoara. 
 
”Sosiţi la faţa locului, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafaţă de aproximativ 3000 mp. S-au constituit echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime şi focarelor”, a transmis ISU Timiş.
 
A fost identificată o femeie, conştientă şi cooperantă, care a fost scoasă de către pompieri şi predată unui echipaj medical. 
 
”De asemenea, alte 4 persoane care s-au autoevacuat din zona inundată de fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la faţa locului. Cele 5 persoane au fost transportate la spital pentru tratament de specialitate”, a mai precizat ISU Timiş.
 
Din primele informaţii, pe tura de serviciu se aflau 169 de angajaţi care s-au autoevacuat în siguranţă. 
 
”În acest moment a fost identificat un focar de incendiu, se lucrează pentru lichidarea acestuia”, potrivit ISU Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.