Pedro Sanchez, premierul Spaniei, a declarat miercuri în conferinţa de presă comună cu premierul Nicolae Ciucă, despre obţinerea dublei cetăţenii de către românii din Spania, că atunci când se va întâmpla acest lucru şi sigur se va întâmpla, România va fi al treilea stat din Europa cu care avem acest tip de alianţă şi astfel de înţelegere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Guvenul Spaniei şi guvernul României îşi propun să înceapă să lucreze în vederea obţinerii dublei cetăţenii şi acesta este un mesaj extrem de important. Subliniez că atunci când se va întâmpla acest lucru şi sigur se va întâmpla , România va fi al treilea stat din Europa cu care avem acest tip de alianţă şi acest tip de recunoaştere”, a spus premierul spaniol.

Pedro Sanchez a precizat că e foarte important să se lase ministerele să lucreze şi după aceea  vor dezvolta această idee.

”Cred că mesajul pe care îl transmitem, de recunoaştere a contribuţiei comunităţii româneşti în ţara noastră este extraordinar şi vreau să le mulţumesc românilor care locuiesc printre noi”, a mai spus Pedro Sanchez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.