Cupa Mondială din Qatar este polul atenţiei pe acest final de an, iar Unibet este destinaţia perfectă pentru amatorii de pariuri pe fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Favorite la câştigarea trofeului sunt considerate a fi Brazilia şi Argentina, cu cote de 4.75 şi 6.40 în oferta de pariuri CM 2022 la Unibet. Echipe de top precum Franţa, Anglia sau Spania pot aduce însă trofeul în Europa.

Acest turneu final al Cupei Mondiale, organizat în premieră pe timp de iarnă şi pentru prima dată găzduit de o ţară din Orientul Mijlociu, programează nu mai puţin de 64 de meciuri, dintre care 48 în faza grupelor. Românii pot urmări traseul celor 32 de echipe participante chiar pe postul public de televiziune, care transmite live toate partidele de la CM 2022.

Trăieşte Mondialul în stil unic cu Unibet!

Agenţia de pariuri online Unibet a pregătit o serie excelentă de promoţii pariuri Mondial, printre care se evidenţiază următoarele:

·       Participă gratuit la Unibet Bounce şi poţi câştiga pariuri extra, rotiri la sloturi sau, de ce nu, chiar marele premiu de 500.000 RON!

·       Câştigă mai mult cu până la 50% pe bilete multiple cu Combo Booster!

·       Profită de câştiguri mai mari cu 10% la pariuri live pe Mondial!

·       Personalizează-ţi pariurile aşa cum vrei tu cu Bet Builder, controlează-ţi biletele cu Cash Out şi distribuie-le pe reţele de socializare cu Bet Share!

Acestea se adaugă altor beneficii de pe unibet.ro, precum cote avantajoase la pariuri antepost, sute de opţiuni pre-meci şi pieţe de pariuri live deschise non stop. Bucură-te de toate ofertele speciale de la Unibet!

Ediţia Mondială Bounce Unibet se remarcă prin dimensiunea fondului de premiere: 500.000 RON. Premiile pot fi câştigate fără niciun risc, căci participarea este gratuită. Cei care răspund zilnic la întrebările propuse pe unibet.ro pot câştiga pariuri, rotiri sau chiar până la 500.000 RON, în funcţie de numărul de răspunsuri corecte unul după altul.

Prin Combo Booster, jucătorii pot să acumuleze cu până la 50% mai mult câştig pentru biletele multiple cu cotă minimă 1.25 per selecţie. Procentul de boost la câştiguri este raportat la numărul de selecţii de pe bilet şi începe de la 3% pentru bilete câştigătoare cu 4 selecţii, ajungând până la 50% pentru bilete câştigătoare cu 12 selecţii. Aşadar, extra avantaje pentru cei ce introduc pe un bilet un număr mai mare de selecţii din oferta de pariuri online Unibet.

Pariază live pe Mondial cu Uniboost şi te poţi bucura de câştiguri mai mari cu 10% pentru un număr de 10 bilete live diferite – iată propunerea celor de la Unibet. Miza maximă eligibilă pentru această ofertă este de 100 RON.

Selectezi creşterea de profit Uniboost pentru biletul tău de pariuri live şi poţi câştiga până la 2.000 RON în plus. Mecanismul promoţional este valabil de altfel pentru orice pariuri pe fotbal sau tenis cu o cotă minimă de 1,50, detalii complete putând fi accesate pe platforma de pariuri sportive online.

Flexibilitatea maximă oferită de Bet Builder (Creare Pariu), una dintre cele mai populare funcţii de pariere de la Unibet, vine acum cu şi mai multe opţiuni. Astfel, se pot include nu doar mai multe selecţii dintr-un singur meci pe un singur de bilet, ci chiar mai multe meciuri, cu un număr total de maxim 12 selecţii. Noile tipuri de pariuri adăugate funcţiei Creare Pariu sunt Cote pe rezultatul la pauză, Cote pe Interval, Cote pe cartonaşe, Cote pe statistici jucători/echipe/meci.

Pariuri pe Mondial la Unibet, inclusiv prin aplicaţiile de mobil

Disponibile gratuit pentru descărcare din Google Play şi App Store, aplicaţiile de mobil Unibet pentru pariuri şi cazino aduc experienţa jocurilor de noroc online pe orice dispozitiv, într-un mod mai simplu şi mai plăcut.

Cei de la agenţia de pariuri mai sus menţionată, prezentă în România cu licenţă locală acordată de ONJN, au anunţat o altă veste bună pentru pasionaţii de astfel de jocuri de noroc.

Din 21 noiembrie, pachetul de bun venit pentru noii clienţi de pe unibet.ro devine şi mai generos. Pachetul de bun venit Unibet Pariuri este 300 RON pariu fără risc + 222 rotiri + 22 RON extra bet, iar pachetul Unibet Casino - 100% până la 1.000 RON + 222 rotiri.

Trăieşte Mondialul în stilul Unibet! Intră zilnic pe platforma www.unibet.ro şi descoperă noi surprize!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.