O porţiune dintr-o rachetă anti-grindină lansată, duminică după amiază, de către autorităţile din judeţul Prahova în zona localităţii Valea Călugărească a lovit acoperişul unei locuinţe, provocând pagube materiale minore. Proprietarul a sunat la numărul pentru apeluri de urgenţă 112 câteva ore mai târziu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor ISU Prahova, incidentul a avut loc în jurul orei 9:00, duminică dimineaţă, când o porţiune dintr-o rachetă lansată din punctul anti-grindină din apropierea comunei Valea Călugărească a lovit acoperişul unei case din satul Vârfuri.
 
Este vorba despre o bucată din plastic care s-a desprins din rachetă şi a produs avarii minore acoperişului casei. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. Angajaţi ai sistemului anti-grindină au mers la faţa locului imediat pentru a discuta cu proprietarul, care a fost nemulţumit de valoarea despăgubirilor propusă de către aceştia.  Prin urmare, proprietarul casei a sunat la 112 câteva ore după incident.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.