Un incendiu a izbucnit, joi, la o platformă care transporta opt autoturisme, la intrarea pe Drumul Expres 12, dinspre Craiova, iar flăcările au distrus capul tractor al platformei şi patru maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe breteaua de acces a Drumului Expres 12 (DEx12), la intrarea în oraşul Balş. 
“Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că la ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova, s-ar fi produs un incendiu. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale”, a anunţat IPJ Olt.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a precizat că la faţa locului s-au deplasat pompieri de la Garda Balş şi de la Detaşamentul Slatina. 
În urma incendiului au ars capul tractor al platformei şi au fost afectate de incendiu patru autoturisme. 
Poliţiştii au menţionat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru distrugere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.