Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, în şedinţa de Guvern, că începe faza a cincea a Programului Operaţional de ajutorare a persoanelor dezavantajate, prin care aproximativ 1,18 milioane de persoane vor beneficia de aceste ajutoare din fonduri europene. În plus, spune şeful Executivului, produsele care sunt folosite pentru aceste pachete sunt toate produse româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a declarat, despre programul derulat prin Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, pentru Programul Operaţional de ajutorare a persoanelor dezavantajate, că astăzi începe faza a cincea din şase”. ”Este un program care a început în anul 2020, iar la fiecare şase luni, persoanele dezavantajate - şi vorbim de aproximativ 1,18 milioane de persoane care vor beneficia de aceste ajutoare -, ajutoare care se derulează prin fonduri europene”, a spus premierul.

Nicolae Ciucă a menţionat că ”vorbim de efecte directe pentru persoanele la care ajung aceste ajutoare şi de efecte indirecte, prin faptul că produsele care sunt folosite pentru aceste pachete sunt toate produse româneşti”.

”Ca atare, le mulţumesc celor de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene pentru implicarea şi asigurarea coerenţei desfăşurării acestui program”, a mai afirmat premierul Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.