Ai un prieten care s-a mutat într-o casă nouă şi vrei să-l surprinzi cu un cadou, dar nu ştii exact ce să-i iei? Cadourile de casă nouă pot fi uneori destul de previzibile: veselă, decoraţiuni clasice, lumânări sau seturi de lenjeri de pat. Dacă vrei să ai un cadou inedit şi ieşit de comun, atunci trebuie să cauţi nişte variante noi care să-i surprindă pe noii proprietari într-o manieră cât mai plăcută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vezi aici 3 idei interesante de cadouri pentru cei care s-au mutat recent într-o casă nouă:

Un pick-up

Muzica este unul dintre elementele care aduce bucurie tuturor, dar în special celor pasionaţi. Dacă ştii că persoana sau persoanele cărora trebuie să le faci cadou de casă nouă iubesc muzica, în special cea veche, un pick-up ar fi o idee de cadou excelentă. Există atât variante mai scumpe, de colecţie, cât şi unele la preţuri mai accesibile, aşa că este genul de cadou care se poate plia pe diferite bugete. Se găseşte în foarte multe locuri, dar pentru o varietate mai largă, mediul online este indicat. Altex.ro este unul din site-urile care comercializează astfel de piese, de exemplu.

Decoraţiune cu licheni

Dacă vrei să faci cadou o decoraţiune, încearcă totuşi să alegi una diferită, care să iasă în evidenţă. Decoraţiunile de perete cu licheni sunt extrem de actuale şi fresh şi pot transforma complet încăperea unde sunt amplasate. Pot veni în diferite forme şi dimensiuni, astfel că ai o varietate destul de largă din care poţi alege varianta ideală de cadou. Sunt elemente versatile, merg aşezate atât în zona de sufragerie, cât şi în bucătărie sau baie, în funcţie de preferinţe şi design-ul casei. Costurile diferă în funcţie de dimensiunile decoraţiunii, dacă vorbim însă de una mai mică ar trebui să fie destul de rezonabil.

Tablou personalizat

O altă idee de cadou din secţiunea decoraţiuni ar fi un tablou personalizat. Adică, fie o pictură, o schiţă sau o caricatură care să-i reprezinte pe cei cărora le oferi cadoul. Această idee va fi apreciată cu siguranţă, tocmai pentru că e ceva special realizat pentru ocazia respectivă şi arată că ai depus efort suplimentar în acest cadou, nu doar te-ai dus la magazin şi ai ales ceva de pe un raft. Te poţi folosi de o poză reuşită sau poţi merge pe varianta de ilustraţie, unde poţi apela la o persoană care se ocupă de astfel de lucruri, pentru a crea ceva special. Aici costurile ar putea fi ceva mai ridicate pentru că vorbim de ceva făcut pe comandă, nu de un obicei luat din fabrică.

Aşadar, cadourile de casă nouă nu trebuie să fie plictisitoare, poţi alege mereu ceva inedit şi interesant, dacă stai să cauţi varianta ideală pentru ocazia asta. Timpul de căutare al cadoului reflectă cât de mult îţi pasă de persoanele respective şi faptul că vrei să alegi o piesă reuşită şi ceva mai ieşită din comun. Tu ce cadou inedit de casă nouă ai vrea să primeşti?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.