Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost agresat de doi bărbaţi, într-o comună din judeţul Olt, iar victima a ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis că, luni după-amiază, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat în timp ce se afla în faţa unei instituţii publice din comuna Traian, iar la faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Deveselu.
 
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Traian, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, respectiv un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din aceeaşi localitate şi un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Caracal”, a transmis IPJ Olt.
 
Bărbatul de 63 de ani a fost dus la Spitalul Municipal Caracal pentru îngrijiri medicale.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.