Primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, singurul edil USR din judeţul Buzău, se alătură echipei PNL, afirmând însă că nu va semna, deocamdată, adeziunea şi nu va demisiona din formaţiunea din partea căreia a fost ales, pentru a nu îşi pierde mandatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Încercăm să ne unim forţele pentru a crea o administraţie performantă. Avem destul de multe provocări la orizont în comuna Lopătari şi mă bucur că împreună cu echipa Partidului Naţional Liberal le vom ataca cu incisivitate, aşa cum am început deja. Eu sunt convins că în această mare echipă vom avea şi rezultatele dorite. Oamenii de aici, ca şi în celelalte comune din judeţ, au aşteptări, au nevoi care trebuie acoperite, nevoi pe care noi le ştim foarte bine şi ne propunem ca împreună să le acoperim în cât mai mare măsură. Sunt entuziasmat de această nouă echipă şi sunt convins că interesul nostru comun aici, la Lopătari, va fi indeplinit şi vom avea împreună rezultatele dorite de ambele părţi", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin.

El a afirmat că nu va semna încă o adeziune la PNL şi că nici nu îşi va da demisia din formaţiunea pe listele căruia a fost ales pentru a nu-şi pierde mandatul, considerând că are o datorie de onoare faţă de locuitorii comunei Lopătari pentru a transforma comuna într-un loc mai bun.

"Începând de astăzi, primarul Claudiu Constantin se alătură echipei Partidului Naţional Liberal Buzău, se alătură proiectului pe care noi îl avem aici, la Lopătari, şi consilierii nostri vor susţine proiectele primarului, proiecte benefice pentru comunitatea locală. Proiectul nostru vizează ca în 2024, în comuna Lopătari să avem primar liberal (....)", a declarat, la rândul său, Gabriel Avrămescu, preşedintele PNL Buzău.

La rândul său, senatorul liberal Vlad Mircea Pufu a afirmat că această comună a făcut parte din proiectul liberal de la început, având potenţial turistic.

”Orice acţiune politică din admnistraţie, din Primărie, trebuie sa fie armonizată cu Consiliul Local, iar asta să se facă doar în beneficiul locuitorilor. Sunt foarte bucuros pentru că în comuna Lopătari vom încerca să creştem, de acum încolo, şi o organizaţie mult mai puternică, iar domnul primar cu siguranţă va sprijini, aşa cum şi noi îî vom sprijini proiectele dânsului. Totodat,ă vă asigur că toată expertiza pe care noi o avem în zona administrativă o vom pune la dispoziţia lui Claudiu, astfel încât comuna Lopătari, în doi ani, să arate aşa cum merită, iar locuitorii de aici să se bucure de comuna lor pentru că este o comună cu potenţial", a declarant senatorul liberal Vlad Mircea Pufu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.