Vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România (USR) Dan Barna a afirmat că este optimist că partidul pe care îl reprezintă va fi soluţia de guvernare pentru 2024, precizând că ar putea fi o alternativă de guvernare cu persoanele din Partidul Naţional Liberal (PNL) care nu se simt reprezentate de actuala strategie a conducerii partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dan Barna a fost întrebat, duminică, la Digi 24, dacă după 2024 USR va fi la putere sau în opoziţie.
 
`Sunt foarte optimist că va fi soluţia de guvernare pentru 2024. Vedem în momentul de faţă un PSD, PNL care se scufundă cu fiecare zi, care nu mai îndrăzneşte prin niciunul din liderii săi să mai iasă în societate. Un guvern ai cărui miniştri nu mai au curajul să iasă în faţa oamenilor este un guvern pe toboganul istoriei”, a declarat Barna. 
 
Întrebat alături de cine va fi USR la guvernare după 2024, Dan Barna a răspuns: “Sunt şi e o realitate în PNL-ul actual sunt foarte multe voci din ce în ce mai vocale apropo care nu se simt deloc reprezentate cu actuala strategie a conducerii PNL şi probabil pe acea zonă vom construi o alternativă de guvernare credibilă. Există nu puţine persoane în PNL care văd soluţia firească de guvernare proeuropeană pentru România”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.