Şoferul care miercuri seară a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, fiind ulterior depistat după ce şi-a abandonat autoturismul de lux va fi cercetat sub control judiciar. Avocatul său susţine că nu era nici băut, nici drogat, dar că s-a temut că ar putea fi scos pe geam şi încătuşat de către jandarmii solicitaţi să intervină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tânărul care a refuzat să se legitimeze în faţa poliţiştilor, plecând de la locul unde fusese oprit, miercuri, pe o stradă din Capitală, va fi cercetat în libertate sub control judiciar. El a părăsit, vineri, sediul Parchetului, unde a fost audiat.
 
„Temerea când au venit jandarmii şi când au lovit cu acel obiect geamul i-a fost insuflată şi a dorit să nu fi tras pe geam şi încătuşat în acel moment. Şi-a dat seama prea târziu că a greşit, dar din păcate nu mai putem da timpul înapoi şi nici el nul poate da, pentru că asta ar fi vrut să facă, dar nu se poate”, a declarat, vineri, avocatul tânărului. 
El dă asigurări că acesta „este un individ care cu siguranţă pe viitor nu va mai avea astfel de conduită”. 
Întrebat dacă tânărul care i-a sfidat pe poliţişti şi pe jandarmi a mai fost cercetat penal, acesta a răspuns că nu cunoaşte acest aspect, fiind primul dosar în care îl reprezintă pe bărbat.
Avocatul a ţinut să menţioneze că bărbatul nu se afla sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, conform testelor făcute pe loc, el subliniind că „evident că şi la sânge vor fi zero”.
El a dat explicaţii şi despre mesajele postate pe reţelele de socializare, cu tentă ofensatoare la adresa poliţiştilor, spunând că „acele mesaje au fost cu prietenii săi date în glumă, din păcate nu au fost pe privat” şi „de aici s-a creat toată acea psihoză”.
Miercuri seară, tânărul a fost oprit în trafic, după ce încălcase mai multe reguli de circulaţie în timpul ce se afla la volanul unui Mercedes, însă a refuzat să legitimeze şi să coboare, forţând scăparea şi lovind două autoturisme în timp ce a demarat în trombă sub privirile poliţiştilor, jandarmilor şi ale martorilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.