Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a prezentat bilanţul evenimentului „Străzi deschise, Bucureşti, Promenadă Urbană” ediţia 2022 şi anume - „23 de week-end-uri, 650.000 de bucureşteni şi turişti, 800 de evenimente artistice, 50 de instituţii, operatori culturali şi artişti implicaţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„23 de week-end-uri, 650.000 de bucureşteni şi turişti, 800 de evenimente artistice, 50 de instituţii, operatori culturali şi artişti implicaţi - acesta este bilanţul „Străzi deschise, Bucureşti, Promenadă Urbană” ediţia 2022, care tocmai s-a încheiat weekendul trecut (15-16 octombrie). Pentru că anul acesta sute de mii de vizitatori au ales să-şi petreacă sfârşitul de săptămână participând la programul ”Străzi Deschise” şi pentru că extinderea proiectului în cartierele Capitalei s-a dovedit a fi un real succes sperăm ca anul viitor să realizăm, pe parcursul verii, cât mai multe zone pietonale în toate sectoarele, astfel încât Bucureştiul să devină un oraş deschis către oameni”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook. 
 
El a adăugat că „Străzi deschise - Bucureşti, Promenadă urbană” a fost conceput ca un manifest pentru viitorul oraşului şi „este un eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin Direcţia de Cultură, Învăţământ, Turism, alături de ARCUB şi PROEDUS”.
 
„Mulţumesc bucureştenilor pentru interes şi angajaţilor PMB care au făcut posibile aceste evenimente! Vă aşteptăm anul viitor!”, a mai spus edilul general. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.