Poliţiştii din judeţul Mureş au deschis o anchetă după ce au apărut imagini cu un bărbat care transporta în furcile unui utilaj agricol un urs. Animalul ar fi fost găsit mort înainte de a fi transportat cu acel utilaj, dar poliţiştii încearcă să stabilească exactr ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 4 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul I.P.J. Mureş au demarat verificări în urma vizionării unui clip din care rezultă că un urs este transportat în furcile unui utilaj agricol. În urma activităţilor desfăşurate, s-a stabilit că un bărbat, de 39 de ani, din Saschiz, a condus, pe raza localităţii Mihai Viteazu, din judeţul Mureş, un utilaj agricol, transportând, totodată, cu furcile utilajului, un urs”, a anunţat, joi, Poliţia Judeţeană Mureş.
 
De asemenea, s-a constatat că animalul a fost găsit decedat înainte de a fi transportat cu vehiculul respectiv.
 
În cauză, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş au deschis dosar penal în baza Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.