Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu a declarat miercuri, că doar 3,5% este procentul investiţiilor realizate anul acesta, până la finalul lunii septembrie. El a precizat că avem toţi banii necesari să facem aceste investiţii, deci nu banii sunt problema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat după şedinţa de Guvern cât la sută din procentul prognozat pentru investiţii a fost realizat, ministrul a răspuns: ”3,5%, în jur de 3,5%, până la finalul lunii septembrie”.

”Eu îmi doresc să nu se taie niciun ban de la investiţii dar încă o dată, trebuie să facem acest ”push” pe toţi cei care au de finalizat pentru că noi nu discutăm de investiţii care acum se nasc, sau se încearcă să se încheie un contract, vorbim de investiţii în derulare. Acelea ne interesează să avanseze. Acest push este săptămânal”, a afirmat Câciu.

El a continuat: ”Avem toţi banii necesari să facem aceste investiţii, deci nu  banii sunt problema”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.