Un băiat de 12 ani a fost găsit de poliţiştii din Dolj la volanul unei maşini, el fiind urmărit un kilometru deoarece nu a vrut să oprească la semnal. Băiatul luase maşina părinţilor, fără ca ei să ştie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Daneţi au vrut să oprească un autoturism care circula în satul Ocolna, comuna Amărăştii de Jos.
 
“Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din satul Ocolna, fiind oprit după aproximativ un kilometru. La volanul autoturismului a fost legitimat un minor, de 12 ani, din comuna Amărăştii de Jos. Acesta este bănuit că a sustras autoturismul părinţilor, fără ştirea acestora”, a anunţat IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.