Primăria Constanţa a anunţat că, începând din 10 octombrie, colectarea deşeurilor menajere din municipiu va fi realizată în timpul nopţii, tot atunci urmând să fie măturate şi spălate străzile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Constanţa a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că din 10 octombrie, colectarea deşeurilor se face pe timpul nopţii, iar cetăţenii sunt rugaţi să nu parcheze maşinile în zona platformelor de colectare şi să blocheze astfel accesul către acestea. 
 
“Pentru fluidizarea traficului, reducerea costurilor şi utilizarea eficientă a parcului de autovehicule, colectarea deşeurilor municipale se va realiza în intervalul orar 22:00-06:00. În cartierele de case, ridicarea deşeurilor se va face, în continuare,  pe timpul zilei. Prin modificările aduse Regulamentului serviciului de salubrizare, Constanţa se alătură astfel astfel marilor oraşe europene în care operaţiunile de colectare se efectuează pe timpul nopţii”, a transmis Primăria Constanţa. 
 
Sursa citată a precizat că măturatul trotuarelor şi al carosabilului, stropitul şi spălarea acestora vor fi realizate exclusiv noaptea, în acelaşi interval orar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.