Bilanţul tragediei de sâmbătă de la stadionul din Malang a fost revizuit de autorităţile indoneziene, care au anunţat că au murit 125 de oameni, nu peste 174, cum precizase anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au explicat scădereaa numărului de decedaţi prin faptul că înainte unele victime au fost numărate de două ori.

Pe de altă parte, 323 de persoane au fost rănite.

Fanii echipei Arema FC au invadat  terenul de pe stadionul Kanjuruhan din Malang City, după ce echipa lor a pierdut, sâmbătă, scor 2-3, cu Persebaya Surabaya. A fost pentru prima dată în mai bine de douăzeci de ani când Arema FC a pierdut în faţa marii sale rivale.

Poliţia, care a numit incidentul o „revoltă”, a încercat să-i convingă pe fani să se întoarcă în tribune şi a tras gaze lacrimogene după ce doi ofiţeri au fost ucişi. Multe victime au fost călcate în picioare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.