Palatul Buckingham a publicat, duminică, prima fotografie oficială a Regelui Charles III cu Regina consoartă alături de noul Prinţ şi Prinţesa de Wales, după doliul decretat la moartea Reginei Elizabeth II care s-a încheiat la 27 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Toţi îmbrăcaţi în negru apar în fotografia făcută la palat cu o zi înainte de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, pe 18 septembrie, în timp ce regele şi soţia sa li s-au alăturat William şi Kate pentru o recepţie cu şefii de stat, primi miniştrii şi membri ai familiilor regale din toată lumea.

După cum relatează Sky News, evenimentul, organizat pentru a aduce un omagiu vieţii şi domniei istorice a suveranei Elizabeth II, a fost prima întâlnire de stat importantă a Regelui Charles III de la moartea mamei sale şi una dintre cele mai mari adunări de lideri şi personalităţi politice pe care palatul le-a găzduit vreodată.

Fotografia a fost făcută de Chris Jackson, un fotograf regal de multă vreme pentru Getty, care a surprins momente memorabile, inclusiv unele dintre cele mai faimoase fotografii de la nunta Prinţului şi Prinţesei de Wales (pe atunci Prinţul William şi Kate Middleton).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.