Trupul neînsufleţit al unui tânăr în vârstă de 24 de ani a fost găsit, sâmbătă, în apele unui lac de aflat pe amplasamentul în care funcţionează o balastieră, în localitatea Sarasău din judeţul Maramureş. Poliţiştii l-au identificat pe bărbat, fiind vorba despre un localnic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Maramureş, poliţiştii au fost anunţaţi sâmbătă, la ora 11:08, prin apel la 112 despre faptul că în lacul de la balastieră a fost descoperit un cadavru.
 
Ajunşi la locul indicat, poliţiştii au identificat cadavrul, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani din Sarasău.
 
În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, transmit oficialii IPJ Maramureş. 
 
Trupul neînsufleţit a fost dus la Spitalul din Sighetu Marmaţiei unde, în urma necropsiei, va fi stabilită cauza decesului.
 Poliţiştii au deschis un dosar în cadrul căruia fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.