Preşedintele rus Vladimir Putin s-a adresat mulţumii strânse vineri în Piaţa Roşie pentru un concert priilejuit de anexarea de căctre Rusia a regiunilor ucrainene Herson, Zaporojie, Lugansk şi Doneţk. Pe scenă, după discurs, Putin a cântat imnul Rusiei alături de artişti şi de liderii pro-ruşi ai celor patru regiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul a fost transmis în direct de televiziunea de stat rusă.

“Rusia nu deschide doar uşa pentru fraţii noştri şi surorile nostre, dar îşi deschide şi inima pentru ei. Bun venit acasă”, a spus Putin, potrivit bbc.com.

“Dragi prieteni, vom face totul pentru a ne susţine fraţii şi surorile în Zaporojie şi Herson şi în Doneţk şi Lugansk. Vom face totul pentru aa creşte nivelul de securitate în aceste teritorii pentru aceşti oameni. Vom face totul pentru a reface economia şi infrastructura, a construi şcoli, noi instituţii, spitale. Am devenit mai puternici pentru că suntem împreună. Deţinem adevărul. Şi adevărul înseamnă putere. Şi înseamnă victorie. Victoria va fi a noastră”, a mai afirmat preşedintele rus, conform The Guardian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.