Un adolescent de 16 ani a fost depistat vineri, încercând să intre într-un liceu din Ploieşti având asupra sa un briceag. Primele date arată că arma albă a fost descoperită asupra tânărului în timpul unui control corporal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În urma unui control de rutină s-a descoperit asupra unui adolescent care încerca să intre în Colegiul ”Spiru Haret” din Ploieşti un briceag. Adolescentul în vârstă de 16 ani nu a folosit briceagul, arma fiind descoperită asupra sa în timpul unui control corporal de rutină făcut de către jandarmi, au declarat pentru News.ro surse judiciare.
Aceleaşi surse precizează că primele verificări arată că tânărul nu este elev al liceului, ci venise în vizită la nişte prieteni care învaţă în  unitatea şcolară.
În ianuarie 2019, o profesoară a aceluiaşi liceu a fost înjunghiată cu un cuţit, în faţa cancelariei, de către un fost elev care fusese exmatriculat. Femeia a intrat în şoc hemoragic şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, având în vedere că a suferit mai multe leziuni ale organelor interne. 
Agresorul, care la data faptei avea 22 de ani, a fost condamnat, în luna ianuarie a acestui an, la 11 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat, tulburarea liniştii şi ordinii publice, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. El trebuie, de asemenea, să achite peste 11.000 de lei cheltuieli medicale Spitalului Judeţean Ploieşti, unde profesoara înjunghiată a stat internată timp de 11 zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.