Potrivit dezvăluirilor din Le Parisien, unul dintre presupuşii atacatori ai fotbalistei Kheira Hamraoui a recunoscut în timpul arestului său de poliţie că a bătut-o pe jucătoarea de la PSG cu o bară de fier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ei bine, prefer să vă spun tot adevărul... Sunt obosit, vreau să fiu sincer... Eu am avut bara de fier şi eu am fost cel care a lovit-o pe Kheira Hamraoui în timp ce complicele meu s-a prefăcut că o ţine pe Aminata Diallo la distanţă. Am lovit-o de două ori în picior", a spus el. Potrivit informaţiilor de la Le Parisien, Manzi N., în vârstă de 19 ani, din Villeneuve-Saint-Georges (Val-de-Marne), a spus că doreşte să-şi uşureze conştiinţa în faţa anchetatorilor de la Poliţia Judiciară Versailles. La zece luni de la începerea anchetei, Manzi N. a oferit o nouă lumină asupra incidentului din 4 noiembrie 2021 din Chatou (Yvelines). În seara faptelor, fotbalista de la PSG se întorcea acasă după o cină organizată de clubul său la Bois de Boulogne, însoţită în maşină de coechipiera ei Aminata Diallo. "În jurul orei 20.00, când jucătoarele s-au aşezat să mănânce, Manzi N. părăsise Villeneuve-Saint-Georges, la sud de Capitală, în compania a patru bărbaţi. El l-ar fi „recrutat” pe şoferul maşinii”, dezvăluie Le Parisien. După propriile explicaţii, Manzi N. ar fi fost doar o verigă a lanţului, solicitat de "al cincilea om” al acestui comando amator. "De fapt, această a cincea persoană a cărei identitate nu vreau să v-o ofer a fost în contact cu un individ care s-a prezentat ca prieten al vărului Aminei Diallo. El a vrut să ne prefacem că o atacăm pe Aminata Diallo şi că o atacăm pe Kheira Hamraoui". "Cred că a fost vorba de un meci. Aminata, a vrut să joace, dar nu fusese reţinută în lot, aşa că Kheira Hamraoui trebuia lovită ca să nu poată juca", a spus tânărul. Marţi, anchetatorii l-au arestat pe bărbatul pe care îl consideră a fi celebrul „al cincilea om”. În custodia poliţiei, el a făcut uz de dreptul la tăcere, fără a dezvălui dacă a participat într-adevăr la atac şi de la cine a primit ordine. El a fost inculpat miercuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.