O femeie din localitatea dâmboviţeană Găeşti al cărei copil s-a înecat, în piscină, miercuri seară, a fost găsită spânzurată de un copac, la câteva ore de la decesul micuţului. Aflată în stare de şoc, mama plecase de acasă după şi-a văzut copilul mort, fiind căutată de către autorităţi şi localnici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Oficiali ai Poliţiei judeţene Dâmboviţa au transmis că mama copilului de patru an, înecat în piscina din curtea casei familiei, din oraşul Găeşti, a fost găsită moartă. Timp de câteva ore, femeia a fost căutată de către poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, în condiţiile în care plecase acasă, vizibil tulburată de moartea copilului său. 
Micuţul în vârstă de patru ani a fost găsit căzut într-o piscină, situată în curtea locuinţei, medicii constatând decesul. Copilul se afla în grija mamei când s-a întâmplat incidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.