România şi Republica Coreea s-au susţinut reciproc în cele mai dificile momente, inclusiv în perioada crizei sanitare, iar acesta este adevăratul test al parteneriatului dintre ţările noastre

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”România şi Republica Coreea s-au susţinut reciproc în cele mai dificile momente, inclusiv în perioada crizei sanitare, iar acesta este adevăratul test al parteneriatului dintre ţările noastre. În întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu prim-ministrul Republicii Coreea, domnul Han Duk-soo, am subliniat că relaţiile noastre excelente se bazează pe o fundaţie solidă şi pe poziţia clară a ţărilor noastre în ceea ce priveşte valorile democratice şi o complementaritate reală în domeniul economic”, a transmis preşedintele Camerei Deputaţilor. Marcel Ciolacu a arătat că, tocmai de aceea este necesar să oferim un nou impuls pentru atingerea obiectivelor Parteneriatului nostru Strategic, care rămâne până astăzi singurul pe care România îl are cu o ţară asiatică. ”Şi aici mă gândesc la o valorificare mai ridicată a potenţialului economic, prin facilitarea unor investiţii de tip greenfield, dar şi în domeniul tehnologiilor digitale sau prin întărirea legăturilor dintre IMM-urile din ţările noastre”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.