Tânărul de 24 de ani, din Târgu Lăpuş, care a fost împuşcat, sâmbătă, pe stradă, de un bărbat, se află internat la Spitalul Judeţean Baia Mare cu patru plăgi. El este la Secţia de Terapie Intensivă, dar fără probleme deosebite, ci doar pentru monitorizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Spitalului Judeţean Baia Mare au transmis, duminică, într-un comunicat de presă, că tânărul de 24 de ani a ajuns la unitatea medicală cu un echipaj SMURD terapie intensivă.
 
Potrivit sursei citate, acesta are patru plăgi prin împuşcare. 
 
”Plagă împuşcată hemitorace stâng la care glonţul trece prin plămânul stâng, lobul superior stâng la distanta de inimă şi vasele mari, transfixiantă cu orificiu de intrare şi ieşire fără a putea preciza care este orificiul de intrare şi de iesire( anterior sau posterior ). S-a efectuat o toracotomie stângă cu sutură pulmonară si dublu drenaj( anterior şi posterior ); Plagă împuşcată hemitoracele drept fără leziune pulmonară, doar leziune pleurală transfixiantă, cu orificiu de intrare si iesire. S-a efectuat drenaj pleural; Plagă împuşcată la nivelul omoplatului drept cu glonţul oprit în omoplatul drept si extras chirurgical. Este glonţul din imaginea trimisă; Plagă împuşcată transfixiantă la nivelul bratului drept, cu leziuni doar musculare. S-a efectuat sutura si toaleta plăgii”, transmit reprezentanţii spitalului. 
                         
Pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale de către echipa de medici din cadrul Compartimentului Chirurgie Toracică, pierderile de sânge au fost de aproximativ 500-600 ml.
                         
Tânărul este internat la ATI, dar fără probleme deosebite, pentru monitorizare.
 
Un tânăr de 24 de ani din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, a fost împuşcat, pe stradă, de un bărbat, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Suspectul a fost audiat de poliţişti, ulterior el fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Sighet. Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.