Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" îşi modifică programul cu publicul începând cu data de 1 octombrie, anunţă Muzeul Municipiului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Observatorul Astronomic va fi deschis de marţi până sâmbătă (inclusiv), între orele 14.00 - 22.00.

"La cererea publicului şi constatând că numeroase persoane aleg să viziteze Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu în orele de seară, un program de lucru cu cinci seri de observaţii este în beneficiul publicului interesat de astronomie. În plus, prin această modificare a programului creşte probabilitatea de seri senine în care se pot face observaţii astronomice, iar prin fluidizarea fluxului de vizitatori, amatorii de astronomie vor avea la dispoziţie o perioadă optimă pentru observaţiile pe care doresc să le facă", spun reprezentanţii muzeului.

În prezent, programul instituţiei cu publicul este între orele 10.00 - 18.00, iar joi, vineri şi sâmbătă - în intervalul 14.00 - 21.00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.