PMP condamnă, vineri, demagogia şi solidaritatea mimată a celor din PSD, PNL, UDMR şi AUR care, atunci când există interese majore pentru binele lor, creează alianţe ad-hoc în Parlament şi cu un cinism incredibil, îşi votează majorarea propriilor salarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PMP condamnă demagogia şi solidaritatea mimată a celor din PSD, PNL, UDMR şi AUR care, atunci când există interese majore pentru binele lor, creează alianţe ad-hoc în Parlament. De câteva luni, cei care sunt astăzi la putere deplâng la televizor soarta românilor, dar, cu un cinism incredibil, îşi votează majorarea propriilor salarii, spune formaţiunea într-un comunicat. 

"Suntem profund revoltaţi de faptul că, în cea mai grea perioadă, de criză, când le ceri pensionarilor să fie înţelegători, românilor să strângă cureaua, când toate se scumpesc, vedem că PSD, PNL, UDMR şi AUR consideră că cea mai importantă problemă a ţării este majorarea indemnizaţiilor demnitarilor. Asemenea alianţă a ipocriziei nu am mai văzut de mult timp în politica românească", a susţinut preşedintele PMP, Eugen Tomac, în conferinţă de presă la Tg. Mureş.

PMP precizează că ”îşi asumă în faţa românilor că va sancţiona toate derapajele actualei coaliţii de guvernare, de aceea, în perioada următoarea va începe o amplă campanie de demascare a acestei ipocrizii, pentru că toţi românii trebuie să ştie care sunt adevăratele interese ale celor care populează Guvernul şi Parlamentul României”.

"Prioritatea guvernanţilor trebuie să fie soarta celor care au venituri modeste şi care trebuie susţinuţi cu măsuri concrete cum ar fi acordarea de vouchere pentru achiziţia de lemn de foc, întrucât peste 5 milioane de români nu sunt conectaţi la sistemul de gaz. Reamintesc tuturor celor care au uitat că, mai ales în momente de criză, mai importantă este ţara decât interesele şi orgoliile politice", a concluzionat preşedintele PMP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.