Un bărbat de 47 de ani şi-a agresat soţia şi a distrus uşa de acces în imobil, iar când femeia a chemat poliţiştii aceştia au constatat că bărbatul era urmărit naţional. El avea de executat o condamnare pentru mai multe infracţiuni rutiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 22 septembrie 2022, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au depistat în judeţul Prahova, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, urmărit naţional”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.  

Poliţiştii au precizat că, în data de 20 septembrie, Secţia 15 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, în vârstă de 47 de ani, despre faptul că soţul său s-a prezentat la domiciliu şi ar fi provocat distrugeri la nivelul uşii de acces în imobil, după care ar fi agresat-o fizic. 

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul rutier, mandatul fiind emis de către Judecătoria Cornetu, în data de 15 septembrie 2022. Totodată, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe numele bărbatului, cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere”, a mai precizat sursa citată. În urma investigaţiilor, întrucât existau date şi indicii că bărbatul ar fi părăsit municipiul Bucureşti, deplasându-se pe raza judeţelor Vrancea, Braşov şi Prahova, poliţiştii au demarat activităţi specifice, în urma cărora, la data de 22 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe acesta în judeţul Prahova, fiind blocat în trafic şi imobilizat. 

Ulterior depistării, bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar, în vederea executării pedepsei. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.