Aproape 10.000 de persoane s-au oferit să fie mobilizate în mod ”voluntar” în războiul rus din Ucraina, în 24 de ore după ce preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat o mobilizare parţială miercuri, anunţă Statul Major rus, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În prima zi de mobilizare parţială, aproximativ 10.000 de cetăţeni au venit de bunăvoie la comisariate militare, fără să aştepte să fie convocate”, a declarat joi agenţiei ruse de presă Interfax un purtător de cuvânt al Statului Major rus, Vladimir Ţimilianski.

Anunţul lui Putin cu privire la mobilizarea în Războiul rus din Ucraina a declanşat însă un exod al ruşilor, care s-ai năpustit asupra biletelor de avion către Istanbul, în Turcia, Erevan, în Armenia, Tbilisi, în Georgia, Minsk, în Belarus, Nursultan, în Kazahstan şi Belgrad, în Serbia.

Foarte puţine bilete către aceste destinaţii mai erau la vânzare miercuri seara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.