Cel puţin 30 de oi au murit, joi, în urma accidentului de pe DN 67, judeţul Vâlcea, unde un camion cu animale vii s-a răsturnat. Operaţiunea de inventariere a animalelor continuă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”30 de animale au fost scoase decedate din remorca răsturnată. Alte 130 de oi au fost salvate de echipele de intervenţie”, a transmis, joi seară, ISU Vâlcea.  

La ora transmiterii aceste ştiri, echipajele lucrează la separarea animalelor vii de cele moarte, dintr-un compartiment al camionului în care nu a fost acces.  

”Camionul a fost repus pe roţi şi va fi tractat într-o parcare, pentru a se putea separa animalele vii de cele moarte, în condiţii de siguranţă”, a mai precizat sursa citată.  

Animalele vii vor fi îmbarcate într-un camion din Sibiu, iar ovinele moarte vor fi transportate cu un mijloc de transport pentru ecarisaj. 

Un camion care transporta sute de oi s-a răsturnat, joi după-amiază, pe Drumul Naţional 67, în judeţul Vâlcea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.