Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a remizat joi, în deplasare, cu formaţia daneză GOG, scor 38-38 (20-21), în al doilea meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Akimenko 7 goluri şi Kukic 6, iar de la gazde s-au remarcat Pytlick şi Madsen, cu câte 9 reuşite.

Este primul punct în grupa A pentru Dinamo, care a pierdut prima partidă, cu SC Magdeburg, scor 28-30, pe teren propriu.

În alte partide din etapa secundă, FC Porto - Veszprem 28-35 şi PSG - Orlen Wisla Plock 37-33, iar ultimul meci are loc joi seară, între SC Magdeburg - HC Zagreb.

În etapa următoare, Dinamo Bucureşti va juca tot în deplasare, în 28 septembrie, cu Veszprem.

Doar primele două clasate în fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, în 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, în 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, în 17-18 iunie.

Deţinătoarea trofeului este FC Barcelona. Dinamo Bucureşti nu a trecut de faza grupelor în sezonul anterior.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.