Echipa naţională a Moldovei a învins joi reprezentativa Letoniei, în deplasare, scor 2-1, şi este pe locul secund în grupa 1 din Divizia D a Ligii Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moldova a condus la Riga cu scorul de 2-0, după golurile marcate de Revenco (min. 25) şi Nicolaescu (min. 45). Letonii au marcat în minutul 55, prin Ikaunieks, şi meciul s-a încheiat cu victoria Moldovei, scor 2-1.

Selecţionerul naţionalei Moldovei a folosit în meciul de la Riga şi trei fotbalişti care evoluează în campionatul României: Armaş (FC Voluntari), Damaşcan (FC Voluntari) şi Postolachi (UTA Arad).

În clasamentul grupei 1 din Divizia D a Ligii Naţiunilor, conduce Letonia cu 12 puncte, urmată de Moldova (10 puncte), Andorra (4 puncte) şi Liechtenstein (0 puncte).

Într-un alt meci disputat joi, Kazahstan a învins pe teren propriu naţionala din Belarus, cu scorul de 2-1. Meciul a contat pentru grupa a 3-a a Diviziei C din Liga Naţiunilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.