Vicecampioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins fără drept de apel joi, în deplasare, formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, scor 34-30 (20-14), în derby-ul etapei a V-a a Ligii Naţionale. S-au marcat 64 de goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcatoarea meciului a fost Siraba Dembele, de la CSM Bucureşti, cu 10 goluri.

Cu acelaşi număr de puncte în clasament ca şi adversara de astăzi, CSM Bucureşti a tranşat disputa de la Râmnicu Vâlcea şi a urcat pe prima poziţie, cu 13 puncte, în timp ce SCM a rămas cu 10, pe locul 3. Alte patru meciuri mai sunt de disputat în această rundă, astfel că ocupanta locului secund în prezent, Gloria Buzău (12), are şansa să revină în fruntea ierarhiei.

În primele meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Minaur Baia Mare - Dunărea Brăila 27-25 şi Măgura Cisnădie - Rapid Bucureşti 25-34.

Ultimele dispute ale rundei a V-a sunt programate duminică, între CSM Galaţi - Gloria Bistriţa, HC Zalău - Gloria Buzău, SCM Craiova - Dacia Mioveni şi CSM Târgu Jiu - CSM Slatina.

După această etapă, Liga Naţională se întrerupe până în 9 octombrie, fiind programat Trofeul Carpaţi, la Bistriţa, în perioada 26-28 septembrie, când România va juca în compania echipelor Spania, Austria şi Serbia.

Naţionala României pregăteşte participarea la Campionatul European din luna noiembrie.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.