Compania aeriană rusă Aeroflot a anunţat, joi, că va restitui ruşilor mobilizaţi banii pe biletele achiziţionate înainte de anunţul făcut miercuri de preşedintele rus Vladimir Putin referitor la mobilizarea parţială, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cetăţenii mobilizaţi care au achiziţionat bilete înainte de 21 septembrie 2022 (inclusiv) au dreptul la o rambursare involuntară (in afara controlului clientului) pentru bilet”, a precizat compania aeriană Aeroflot într-un comunicat.

De asemenea, Aeroflot a menţionat că trebuie contactat personal locul de unde au fost cumpărate biletele şi trebuie prezentat orice document care ”confirmă dreptul de a rezilia contractul şi de a primi returnarea fondurilor”.

Biletele pentru zborurile care părăsesc Rusia s-au vândut la câteva ore de la anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin privind mobilizarea parţială miercuri, iar preţurile au crescut din cauza numărului redus de bilete disponibile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.