Preşedintele iranian Ebrahim Raisi acuză, miercuri, Occidentul de faptul că are ”standarde duble” în privinţa femeilor, în contextul în care în Iran au loc manifestaţii în urma morţii unei tinere reţinute de Poliţia Moravurilor, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt standarde duble şi se dă atenţie numai de-o parte şi nu peste tot”, a denunţat preşedintele iranian în faţa membrilor Adunării Generale a ONU.

El a evocat uciderea unor femei din cadrul popoarelor autohtone, în Canada, şi acţiuni ale Israelului în Palestina.

Iranul nu caută să se doteze cu armament nuclear, a sublinmiat el de la tribuna Adunării, în contextul în care negocieri cu privire la o relansare a Acordului de la Viena din 2015 în dosarul nuclear iranian se află în impas.

”Republica islamică a Iranului nu caută să construiască sau să obţină arme nucleare, iar astfel de arme nu au ce căuta în doctrina noastră”, a dat el asigurări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.